Home Product Reviews Biohcg original afslankkuur ervaringen

Biohcg original afslankkuur ervaringen

biohcg-original-beter-in-balans

Biohcg Original, wat is het en wat doet het? Wij namen de proef op de som en hebben het getest. Je leest veel over Biohcg op het internet. Over het algemeen zijn het positieve verhalen maar er schijnt nogal een kwaliteitsverschil in te zitten. De Biohcg Original komt vaak als beste uit de test.

Mijn bestelling

De Biohcg Original heb ik bestelt via www.orthokliniek.com. De Orthokliniek is de maker en bedenker van de Biohcg Original. Eenmaal de bestelling afgerond kreeg ik het keurig een dag later in huis. Het Biohcg pakket bevat een boekwerk, 24 ampullen (voor elke dag één) en pipetten. Dit allemaal in een soort van toilettas.

Wat moet je doen?

Héhé, eindelijk een dieet waar je geen eiwitshakes of die vieze repen hoeft te nemen. Het is een op
maat geschreven dieet waar vetten en koolhydraten voornamelijk vermeden worden. Elke dag beginvoorbeeldrecept-biohcg-original je met een Biohcg ampul. Volgens het boekwerk heb je daardoor geen hongergevoel en worden de vetten extra verbrand. Dit klopt wel aardig. Of het extra vetten verband? Dat durf ik niet te zeggen.

Ik ben de dag begonnen met fruit en tussen de middags krijg je crackers met vleeswaren. Ook zijn er tussendoortjes, want je moet om de 2 uur iets eten. Voor elke avond hebben ze een recept. Dit varieert van gehaktballen tot vissen, biefstuk, salades, kip en nog veel meer. Er is dus genoeg keuze. Je mag zelfs bepaalde groentes onbeperkt eten.

Ik moet alleen nog stabiliseren. Dat houdt in dat ik elke dag iets meer mag eten. Volgens het boekwerk doen ze dit om het jojo-effect tegen te gaan. In de stabilisatiefase kun je ook nog iets afvallen.

Mijn mening?

Ik heb de Biohcg Original nu 24 dagen gedaan, en ben er zeer tevreden over. Van te voren dacht ik dat het een zwaar dieet zou zijn, maar achteraf bleek dit reuze mee te vallen. In de laatste dagen had ik wel eens zin in een pasta. Dit mag namelijk tijdens het dieet niet. Maar goed, dit was dan ook het enige. Het is een effectief dieet die gewoon goed vol te houden is.

Ik ben wel anders tegen voeding aan gaan kijken. Je leert tijdens dit dieet wat voeding met je doet. Dit kan wel eens gunstig werken voor het jojo-effect. Bepaalde recepten ga ik echt vaker koken. Lekker en gezond!

Voordelen Biohcg Original:

  • Je valt effectief af en vooral op de probleemzones
  • Geen eiwitshakes, maar gewoon lekker eten
  • Geen chemische toevoegingen, puur natuur
  • Gratis online begeleiding
  • Voor mannen en vrouwen
  • Biohcg Original is als beste getest
  • Afspraak op locatie mogelijk
  • Door stabiliseren geen jojo-effect

Kortingscode

kortingscode-biohcg-kuur

Zelf ben ik heel erg enthousiast over de Biohcg Original kuur. Ik ben er goed mee afgevallen en heb het dieet niet als erg vervelend ervaren. Omdat ik mijn ervaring graag met jullie wil delen heb ik contact opgenomen met de Orthokliniek en gevraagd of ik een korting mag geven voor de bezoekers van mijn website.

Ze hebben hieraan meegeholpen en geven €10,00 korting op de kuur. Dit kan met de actiecode: Gezondheid10

De kuur kost normaal €129,95 en hier zit alles in. Bestel je het met de actiecode dan krijg je het pakket thuis gestuurd voor €119,95.

RECENSIEOVERZICHT
Effectief
Haalbaarheid
Verantwoord
Prijs
Persoonlijke begeleiding
DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER