Home Product Reviews Reverta anti-aging cream review

Reverta anti-aging cream review

Speciaal Verslag: “Zichtbaar Minder Rimpels En Een Jongere Uitstraling In Slechts 2 Weken Tijd door Reverta Anti Aging Cream!”

Ben jij het ook zo zat om geld te verspillen aan dure anti-rimpelcrèmes die achteraf toch weer niet blijken te werken?

Gaan pijnlijke botox-behandelingen je net een stapje te ver, en zoek je gewoon een effectieve en pijnloze manier om voorgoed van je rimpels af te komen?

Dan is deze nieuwe effectieve anti-rimpelcrème uit Amerika genaamd: REVERTA Anti-aging cream wellicht iets voor jou!

reverta-anti-aging-cream-voor-en-na
Voor en Na Reverta

Ik wil Reverta ook 90 Dagen geheel vrijblijvend uitproberen >>

Om te kunnen bepalen of een anti-rimpelcrème geschikt is, kun je het beste eerst naar de ingrediëntenlijst kijken. Om jou de gehele lijst met moeilijke ingrediënten te besparen, zijn wij op onderzoek uitgegaan en kwamen daarbij de volgende unieke ingrediënten tegen.

De 4 belangrijkste ingrediënten

Reverta bevat uitgekiende ingrediënten met als basis Argireline, Hyaluronzuur, Vitamine A en Vitamine C.

Anti-rimpelcrèmes met het ingrediënt vitamine C werken over het algemeen erg goed door de synthese van collageen (een structureel eiwit dat wordt gevonden in huid). Sommige rimpelcrèmes zijn gebaseerd op de derivaten van vitamine C, die stabieler en minder duur zijn.

Door een uitgekiende combinatie van ingrediënten, zoals Argireline(ontspant het gezicht), Hyaluronzuur (vult rimpels op), Haloxyl (ter bestrijding van donkere kringen onder de ogen) en Marien collageen met DMAE (voor een algemene huidversteviging) zou het best wel eens zo goed kunnen werken als ze ons doen geloven.

Een compleet overzicht van de ingrediënten vindt je hier >>>

Oke, bovengenoemde ingrediënten komen ons bekend voor en hebben eerder bewezen een positief effect te hebben op onze huid, maar is dit in combinatie met de overige ingrediënten wel zo goed voor onze huid? Wij kunnen ons goed voorstellen dat de samenstelling van deze producten erg veel research vereist. Wij hebben uit betrouwbare bronnen vernomen dat er vele studies en onderzoeken aan vooraf zijn gegaan.

Wij vonden de combinatie van antioxidanten Vitamine A,B,C,E met co-enzum Q10 al een kunst op zich. Daarnaast heeft deze biochemicus (waarvan de naam onbekend), ervoor gekozen om er ook nog groene thee, granaatappel, druivenpitten en pompoenzaad aan toe te voegen, wat de basis van Reverta anti-rimpelcreme is. Wij weten in ieder geval van groene thee dat het boordevol polyfenolen zit en dat het goed is voor je huid. Van de andere ingrediënten is het algemeen bekend dat het een goede werking op onze huid heeft.

Nadat de basis was gelegd, begonnen ze met het “finetunen” van het product, om zodoende een anti-rimpelcrème op de markt te brengen die de “botoxwereld” versteld zou doen staan. Ze kozen voor de toevoeging van Shea butter en het weglaten van parabenen wat absoluut een waardevolle toevoeging is.

reverta-voor-en-na

Wat claimt de verkoper van Reverta anti-aging cream?

Op de website van de verkoper (Paul Prinse) kwamen wij de volgende beweringen tegen.

Vult rimpels op en geeft de huid een zacht gevoel

Het alternatief voor botox

Een 3 maanden niet goed geld terug garantie

Effectieve anti-aging cream voor mannen en vrouwen

Een dag, nacht, oog en anti-rimpelcrème in 1

100% effectief, 100% veilig, 0% pijn

Bestrijdt de fijnste lijntjes en rimpels

Het alternatief voor botox

Meer stevigheid en een jongere uitstraling

Dit klinkt natuurlijk helemaal geweldig, maar doet dit product wel echt wat de verkoper ons wil laten geloven?

De bestelling

Wij namen de proef op de som en vroegen Paul om ons een tube Reverta anti-rimpelcrème toe te sturen. Omdat Paul voor 100% achter zijn eigen product staat en ervan overtuigd was dat wij dat ook zouden zijn, kregen wij na 2 dagen een tube Reverta thuisgestuurd.

Het eerste wat ons eigenlijk opviel was dat er geen bijsluiter bij het product zat. Dit zou te maken hebben met het feit dat de ontwikkelaars hun product en daarmee de toegevoegde ingrediënten wilden beschermen. Aan de ene kant begrijpelijk, maar toch een beetje jammer!

We besloten om de crème eerst op een onzichtbare plek te smeren om te kijken of we er niet gevoelig voor waren. Dit moet je namelijk altijd doen wanneer je een nieuwe crème gaat gebruiken. Het kan namelijk zijn dat je voor bepaalde ingrediënten gevoelig bent wat kan leiden tot irritatie, roodheid of uitslag. Hier hadden wij in ieder geval geen last van. De crème is lekker zacht, makkelijk uit te smeren en heeft een frisse geur.

Conclusie

Na 2 weken tijd maakte we de tussentijdse balans op en kwamen we tot de ontdekking dat onze huid er egaler en frisser uitzag. De rimpels waren iets minder, maar nog niet echt wat we ervan verwacht hadden. Na nog eens 2 weken van intensief smeren, kwamen we tot de ontdekking dat onze huid er nog steeds egaal en fris uitzag, maar dat de rimpels ook daadwerkelijk minder waren geworden.

Probeer nu de bewezen
effectieve anti-aging crème van
Reverta drie maanden lang vrijblijvend uit!

bestelknop

Veelgestelde vragen

Wij hebben gemerkt dat er veel mensen zijn die toch nog wat vragen hebben over reverta anti-aging cream en precies om die reden hebben wij een aparte veelgestelde vragen pagina aangemaakt.geld-terug-garantie

PS: De prijs van €57,- kan op ieder moment worden verhoogd. Wij hebben dan ook geen enkele invloed op deze tijdelijke actie! Doe hier dus je voordeel mee…

speciale aanbieding reverta

Speciaal voor onze lezers geen verzendkosten bij de bestelling van Reverta Anti-Aging Cream>>>

RECENSIEOVERZICHT
Effectiviteit
Prijs
Werking
DELEN
Caitlin
Mijn naam is Caitlin (35), en ik vindt het geweldig om je op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes op het gebied van diëten, voeding en gezondheid. Regelmatig schrijf ik artikelen en columns voor gezondheidsnieuwtjes.nl

3 REACTIES

  1. Mijn naam is Marco (47) en heb 3 maanden geleden 2 tubes Reverta gekocht. Ik had altijd erg veel last van donker wallen en rimpels rond mijn ogen. Ik kwam deze website tegen en besloot het maar eens te proberen. Ik moet zeggen dat ik de eerste 2,5 week niet erg veel verschil zag, maar later bleken mijn donkere wallen toch een stuk minder te zijn geworden. Ook de kraaienpootjes rondom mijn ogen zien er minder ‘erg’ uit. Ik ben van mening dat het de rimpels niet doet verdwijnen, maar meer doet verbergen. Voor mij een prima oplossing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER