Home Product Reviews Snel vet verliezen zonder frustratie? Het kan!

Snel vet verliezen zonder frustratie? Het kan!

vet-verliezen-ebook
Vet Verliezen 1.0

Heb jij alles geprobeerd om vet te verliezen, maar wil het je gewoon niet lukken om het laatste beetje vet weg te krijgen? Ben jij gedisciplineerd genoeg om te sporten en gezond te eten, maar wil het je ondanks al je inspanningen maar niet lukken om je vetpercentage te verlagen? Dan is het ebook Vet Verliezen 1.0 echt iets voor jou.

Dit programma is ontworpen zodat je snel en effectief vet verliest, maar zonder de frustratie die de meeste strenge diëten met zich mee brengen.

Daarnaast is het niet echt een dieet, maar meer een levensstijl die ervoor zorgt dat je vet verliest en dus droger wordt zonder spiermassa te verliezen.

Ben jij op zoek naar een methode om op een gezonde manier vet te verliezen? Lees dan mijn review over ‘Vet Verliezen 1.0′.

 

 

Inhoud van dit artikel:
Wie is de uitgever van vet verliezen 1.0?
Wat is intermittent Fasting precies?
Wat claimt de uitgever van vet verliezen 1.0?
Wat zijn de voordelen van vet verliezen 1.0?
De inhoud van Vet Verliezen 1.0
Mijn conclusie

Wie is de uitgever van Vet Verliezen 1.0

mark
Mark van Oosterwijck

De uitgever van Vet Verliezen 1.0 heet Mark van Oosterwijck. Zijn obsessie voor gezonde voeding is op jonge leeftijd ontstaan doordat hij de aanleg heeft om snel aan te komen. In zijn familie is overgewicht dan ook een veelvoorkomend probleem. Hij geeft dan ook aan altijd op te moeten letten met wat hij dagelijks eet om niet in gewicht aan te komen.

Na vele diëten te hebben geprobeerd, kwam hij erachter dat bijna alle diëten niet goed aansloten op zijn lichaam. Hij volgde speciale eetprogramma’s waarbij je over de gehele dag kleine maaltijden per dag mag eten, maar zorgden uiteindelijk toch niet voor het gewenste resultaat.

Volgens Mark zijn veel diëten gebaseerd op niet bewezen onderzoeken en hoeft vet verliezen helemaal niet zo moeilijk te zijn..

“Wanneer je vet wilt verliezen, moet je minder calorieën consumeren dan je lichaam verbrand” – Mark van Oosterwijck

Mark heeft dit ebook dan ook geschreven om jou te helpen bij een gezondere levensstijl waarmee je door middel van Intermittent Fasting echt vet gaat verliezen.

 

Wat is intermittent Fasting precies?

We weten allemaal dat we dagelijks gezond moeten eten en dat we ongezonde voeding zoveel mogelijk moeten vermijden, maar voor mensen die veel moeite hebben om vet te verliezen is dit simpelweg gewoon niet voldoende.

En precies om die reden wil Mark je kennis laten maken met een nieuwe methode van vet verliezen genaamd ‘Intermittent Fasting’. In een notendop houdt deze methode in dat je een dagdeel helemaal niks eet of drinkt wat calorieën bevat (vasten), om vervolgens al deze calorieën in een tijdbestek van enkele uren in te halen.

Let op: Je hoeft dus niet te verhongeren om vet te verliezen, maar je moet je eetmomenten op een strategische manier inplannen.

 

Wat claimt de uitgever van vet verliezen 1.0?

Mark claimt dat je door middel van deze methode ongeveer 500 tot 750 gram (lees: Vet) verliest. Je leert precies hoe je moet eten, wat je moet eten en wanneer je het beste kunt eten om het maximale uit je vetverbranding te halen.

In onze ogen is 500 tot 750 gram vet verliezen per week absoluut haalbaar. Wij zijn zelfs van mening dat wanneer je veel last hebt van vet, je in de eerste weken veel meer vet zult verliezen.

Daarnaast geeft Mark eerlijk toe dat het de eerste dagen wellicht wat discipline vereist, maar verzekert hij je dat dit gevoel na een week weer zal verdwijnen.

 

Wat zijn de voordelen van vet verliezen 1.0?

  • Geen slap of energieloos gevoel in je lichaam omdat je niks mag eten..
  • Je hoeft niet elke 2-3 uur te eten om je stofwisseling te versnellen.
  • Een dagdeel niks eten gaat niet ten koste van je spiermassa.
  • Het gaat niet ten koste van je energie in de sportschool.
  • Het is niet zwaar of moeilijk vol te houden.
  • Je hoeft niet alleen maar gezond te eten om je vetpercentage te verlagen.

 

De inhoud van Vet Verliezen 1.0

De inhoud van het e-book vet verliezen 1.0 bevat waardevolle en bewezen informatie omtrent het verlagen van je vetpercentage. Daarnaast krijg je toegang tot trainingsschema’s, oefeningen, boodschappenlijstjes en 25 heerlijke recepten om vet te verliezen. Per recept wordt duidelijk aangegeven hoeveel vetten, koolhydraten en eiwitten een recept bevat.

 

Mijn conclusie

Ik heb het e-book met veel plezier en verbazing gelezen. Mark heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven die je eigenlijk nergens anders tegenkomt. Hij legt alles op een duidelijke en begrijpbare manier uit, en je kunt merken dat hij erg veel tijd heeft gestoken in de research naar Intermittent Fasting.

Daarnaast is het een compleet e-book met recepten, schema’s en oefeningen. Wanneer je gemotiveerd bent om echt vet te verliezen, dan zal dit e-book je net dat steuntje in de rug geven dat je nodig hebt.

Tot slot wil ik nog even zeggen dat ik sinds kort een aantal van zijn adviezen toepas op mijn eigen levensstijl, en ik moet toegeven dat het erg goed werkt.

Omdat Mark voor de volle 100% achter zijn eigen methode van vet verliezen staat, geeft hij iedereen een ‘niet goed, geld terug’ garantie. Mocht je om wat voor reden dan ook geen resultaten behalen, dan krijg je gewoon je geld terug.

 

vet-verliezen-banner-groot10

Klik hier om ‘Vet Verliezen 1.0’ te bestellen >>>

RECENSIEOVERZICHT
Doet wat het beloofd
Effectief
Haalbaarheid
Prijs
Geschiktheid man/vrouw
Wetenschappelijk bewezen
DELEN

1 REACTIE

  1. Ik heb zelf dit e-book ook gelezen en ik kan het anderen ook echt van harte aanbevelen. Voor mij stonden er veel waardevolle tips in waarmee ik aan de slag ben gegaan. Ik had de hele dag door voldoende energie terwijl dat met de meeste andere afvalmethoden niet bepaald aan de orde is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER