Home Product Reviews Veelgestelde vragen over het vitadis slanker leven plan

Veelgestelde vragen over het vitadis slanker leven plan

veelgestelde-vragen-vitadis-slanker-leven-plan

Wat is het vitadis slanker leven plan?
Door wie is het vitadis slanker leven plan ontwikkeld?
Hoe kan ik Vitadis bereiken?
Hoe werkt het vitadis dieet?
Wat kost het vitadis slanker leven dieet?
Kan ik ergens een korting krijgen?
Hoeveel mensen volgen dit dieet?
Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?
Waar kan ik terecht voor advies en/of hulp?
Welke pakket moet ik nemen?
Wat als ik niet tevreden ben?
Hoeveel kilo val ik af met het vitadis dieet?
Hoelang duurt het slanker leven plan?
Waar vindt ik echte ervaringen?
Kan ik mijn gewicht ergens bijhouden?
Wanneer heb ik het pakket in huis?
Is het vitadis slanker leven plan glutenvrij?

Wat is het vitadis slanker leven plan?

Het vitadis slanker leven plan is een eiwitdieet waarmee je een gezonde levensstijl creëert door middel van gezonde voeding. Daarnaast is een persoonlijke begeleiding erg belangrijk en noodzakelijk. Het is dan ook het doel om jouw persoonlijke doelstellingen (afvallen en gezonder leven) ook echt te laten behalen.

Door wie is het vitadis slanker leven plan ontwikkeld?

Het vitadis slanker leven plan is ontwikkeld door Vitadis Health Care. Een bekend gezondheidsbedrijf dat is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van mensen met overgewicht. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Jan Tinbergenstraat 132a in Hengelo. Daarnaast hebben ze meerdere (grote) vestigingen door heel Nederland. Zo hebben ze bijvoorbeeld een vestiging in Enschede, Almelo, Borne, Tilburg, Kerkdriel en Franker. Daarnaast zijn er nog vele servicepunten waarbij je terecht kunt met vragen. Alle locaties en servicepunten beschikken over een eigen klantenservice.

Hoe kan ik Vitadis bereiken?

Wanneer je het pakket hebt aangeschaft, krijg je toegang tot jouw persoonlijke account. Hier kom je in contact met je eigen persoonlijke ‘afslankcoach’. Je kunt met hem/haar mailen of gebruik maken van de handige vitadis app. Met deze app kun je eigenlijk direct een chatgesprek beginnen. Mailen kan naar: SUPPORT@VITADIS.NL of bellen naar 085 760 00 27.

Hoe werkt het vitadis dieet?

Het dieet is onderverdeeld in 3 starterspakketten. Namelijk; het shake dieet (voordelig afslanken), het startpakket fase 1 (de beste afslankmethode) en het glutenvrije dieet (glutenvrij afslanken). Wanneer je kiest voor een van deze pakketten, dan krijg je een door Vitadis Healtch Care samengesteld pakket thuis gestuurd. Hiermee kun je direct aan de slag!

Wat kost het vitadis slanker leven dieet?

Een strak en gezond lichaam kost je slechts €3,70 per dag. Daarnaast zou je normaal gesproken éénmalig €236,- moeten betalen voor bijgeleverde e-books, producten, shakes, e-mail coaching en je eigen online coach. Echter betaal je via onze website slechts €87,- Klik hier om jouw 60% korting te claimen.

Kan ik ergens een korting krijgen?

Ja! Speciaal voor onze lezers hebben wij een korting kunnen regelen van maar liefst 60% op het fase 1 pakket. Je betaalt dus geen €236,- maar slechts €87,- wat neerkomt op een besparing van €149,- Om je korting te claimen klik je hier.

Hoeveel mensen volgen dit dieet?

De exacte cijfers hebben wij helaas niet kunnen achterhalen, maar zijn er van overtuigd dat er minimaal 40.000 Nederlanders het Vitadis dieet volgen.

Hoeveel verzendkosten moet ik betalen?

De verzendkosten voor het fase 1 pakket bedragen slechts €5,- De totale kosten zijn dus €87,- voor het pakket en €5,- voor de verzending. Een totaal van €92,-.

Waar kan ik terecht voor hulp en/of advies?

Voor persoonlijk advies en/of hulp kun je terecht bij één van de vele service-en verkooppunten in Nederland. Je kunt dus een afspraak maken met jouw eigen ‘afslankencoach’ om bijvoorbeeld je gewicht te meten, te ontdekken welke afslankmethode het beste bij je past, resultaten te analyseren en welke producten het beste bij jouw levensstijl passen. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht voor alle overige vragen. Denk hierbij aan hoe je gezonder kunt koken, glutenvrij kunt eten, vegetarisch kunt eten, leren leven met biologische voeding, welke supplementen voor jou het beste zijn en nog veel meer.

Welke pakket moet ik nemen?

De beste resultaten worden behaald met startpakket fase 1.

Tegenwoordig kan je ook beginnen met een probeerbox zodat je voor jezelf er achter kan komen of het iets voor je is. Deze kan je hier vinden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over het vitadis slanker leven plan, dan krijg je gewoon je geld terug. Je vraagt jezelf misschien af, “dat kunnen ze wel zeggen, maar is dat wel echt zo?”. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je sceptisch bent over de aanschaf van een ‘nieuw’ dieetpakket, en precies om die reden hebben wij de niet-goed-geld-terug-garantie uitvoerig getest. Ze doen hier dan ook totaal niet moeilijk over. Je kunt het vitadis slanker leven plan dus eigenlijk zonder risico uitproberen.

Hoeveel kilo val ik af met het vitadis dieet?

Hoeveel kilo je precies zult afvallen is natuurlijk moeilijk in te schatten. Ieder mens is verschillend en de één valt dan ook sneller af dan de ander. Vitadis Health Care zelf geeft aan dat je 3 tot 6 kilo per week gaat afvallen door het volgen van hun dieet. Dit is in theorie mogelijk, maar laten we het reëel houden en het houden op minimaal 2,5 kilo per week (mits jij je aan het dieet houdt).

Hoelang duurt het slanker leven plan fase 1 pakket?

Je moet het slanker leven plan eigenlijk niet zien als een dieet, maar meer als een manier van leven. Wanneer mensen het hebben over een dieet, dan klinkt het alsof ze er ooit weer mee gaan stoppen( wat dus eigenlijk niet goed is). Wanneer je eenmaal aan deze gezonde manier van leven gewend bent, is het eigenlijk voor altijd. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je nooit meer iets lekkers mag eten.

Waar vindt ik echte ervaringen?

Wij hebben het Fase 1 pakket uitvoerig getest en hebben er een uitgebreide review over geschreven.

Kan ik mijn gewicht ergens bijhouden?

Het grootste voordeel van het Vitadis dieet vinden wij toch wel het kunnen bijhouden van je eigen persoonlijke vooruitgang. Na het bestellen krijg je direct toegang tot een eigen persoonlijk account waarmee je alles netjes en overzichtelijk kunt bijhouden. Wanneer je eventuele vragen hebt over deze statistieken, dan kun je altijd terecht bij je eigen afslankcoach.

Wanneer heb ik het vitadis pakket in huis?

Op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, is de volgende dag in huis. Wij deden de bestelling op zondag en hadden het dinsdagochtend netjes in huis.

Is het vitadis slanker leven plan glutenvrij?

Je kunt ervoor kiezen om te beginnen met het glutenvrije dieet van Vitadis. Dit is overigens het eerste glutenvrije dieet van Nederland en dus 100% geschikt voor mensen met coeliakie. Klik hier voor 60% korting!

DELEN

2 REACTIES

  1. Het Vitadis dieet kan ik echt iedereen aanraden! Gelukkig dat er steeds meer bekendheid voor dit dieet komt, ook via jullie website.

  2. Met een eiwitrijk dieet blijft hongergevoel achterwege. Dankzij dat snoep ik niet meer en is het makkelijk om vol te houden. Ik ben nu in 3 weken tijd al bijna 3.6 kilo afgevallen.

    Henk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER